Info

Qigong M/K - Tirsdag kl. 17.30-19.00 (Husmandsstedet)

Vil du gerne lære redskaber til at stoppe dit tankemylder, lære at arbejde bevidst med det gode, dybe åndedræt og lære en masse gode øvelser, så er qigong (udtales tjigång) måske noget for dig.

Qigong er mindfulness i bevægelse og kaldes også kinesisk yoga. Qigong har været dyrket flere tusind år i Kina og kombinerer fuld kropstræning med mindfulness – en meget blid, nænsom og afslappende motionsform, der styrker og afstresser krop og sind.

Qigong laves stående eller siddende. Vi arbejder med enkle øvelser, som består af langsomme bevægelser, åndedræt og tankekoncentration. Målet er at afbalancere vores energi i kroppen - vores qi, således at vi føler os mere i harmoni og balance. Hver undervisningsgang består af en opvarmningsdel, forskellige fordybelsesøvelser/serier, hvor vi kommer hele kroppen igennem, og træningen afsluttes med en meditation.

I år vil jeg lægge særlig vægt på øvelser, der styrker, afspænder og smiddiggør vores bindevæv – vores fascia. 

Holdet henvender sig til alle – både mænd og kvinder. Der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage.  Kom i behageligt tøj og medbring evt. drikkedunk.

Marianne Gaarde Hansen, tlf. 24 48 78 90
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen