Instruktør
Anders Elkær Jensen
Beskrivelse

Jeg hedder Anders Elkær Jensen (f.1986) og bor i Årslev sammen med min kæreste Mette og vores to børn Freja (f.2011) og Mads (f.2014). Til daglig arbejder jeg som læge og er i gang med min speciallægeuddannelse som alment praktiserende læge.

Jeg er uddannet gymnastikinstruktør fra 2005 gennem DGIs uddannelsesprogram og har trænet forskellige hold i aldrene 6-30 år. Jeg startede min trænerkarriere i Årslev Sdr. Nærå Gymnastikforening og fik senere hold i både Bolbrogymnasterne og Bellinge Gymnasterne. Jeg har trænet både konkurrencehold og opvisningshold, men den største glæde er for mig at træne opvisningshold.-

Sæsonen 2020/21 bliver min 4. sæson i træk på årgangene 1.-3.klasse og det bliver fedt . Samtidig får jeg også lov til at få et glædeligt gensyn med årgangene 4.-8.klasse, som var den aldersklasse jeg startede på som selvstændig instruktør, tilbage i 2005.

Det giver kæmpe glæde at se lyset i børns øjne når de lærer noget nyt eller kører fejlfrit gennem noget, de har arbejdet længe med.

I mine timer får gymnasterne ris når de ikke hører efter, de får undervisning når de kæmper og prøver og de får ros, hver eneste gang de lykkes med selv de små ting, for når dagen er slut og vi alle skal i seng, så skal det have været sjovt at være til gymnastik…

Se hele beskrivelsen
Anne Theil Nielsen
Beskrivelse
Jeg hedder Anne og er 18 år gammel. Jeg skal i sæson 2020-2021 være instruktør på Rytme og dans 2. Jeg har hele mit liv gået til gymnastik, og har altid været helt vild med det. Derfor valgte jeg også at tage et år på Bernstorffsminde Efterskole - årgang 17/18. Jeg har både danset og lavet en masse gymnastik på efterskolen. Jeg elsker at bevæge mig og bruge min krop, og jeg glæder mig meget til at lære fra mig på Rytme og dans 2.
Se hele beskrivelsen
Caroline Hannibaldsen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Caspar Ronneby
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Cecilie Ørbæk Hviid
Beskrivelse
Hej, jeg er Cecilie, og jeg er født i januar 2000. Jeg er oprindeligt fra Nordsjælland, men jeg er opvokset i Årslev. Efter endt gymnasietid på Tietgen Handelsgymnasium, flyttede jeg i lejlighed i Svendborg.
Gymnastik har altid været min store passion, og jeg har gået til det lige siden jeg gik på Forældre/Barn-holdet. Derfor synes jeg også, at det er en fed og fantastisk mulighed, at jeg kan være en del af andre unges gymnastikrejse.
Sammen med Nanna har jeg ÅSG Junior Piger. Vi har været et trænerteam siden sæson 17/18, og sammen har vi opnået en nominering i “Årets Ungepris” fra Fyens.dk, netop fordi vi på vores hold sætter det sociale aspekt i så høj en kurs. Vi prioriterer det sociale aspekt, grundet vi finder dét som værende en af de største grundsten til et godt sammenhold og mere fri bevægelse blandt de andre gymnaster.
Jeg brænder for gymnastikken, og jeg vil fortsat kunne udvikle mig, og af samme årsag blev Nanna og jeg i efteråret ?? uddannet under DGI’s “Uddannelse i Rytmisk Gymnastik 1”, hvilket har givet os en rigtig god ballast til vores timer sammen med pigerne, eftersom vi har en uddannelse vedrørende bevægelseslære, skadeforebyggende undervisning, rytmisk grundgymnastik samt meget mere viden inden for gymnastikuniverset.
Se hele beskrivelsen
Dorte Kærby
Beskrivelse
Jeg hedder Dorte Kærby, og er en kvinde i min bedste alder. Jeg har altid holdt meget af at danse. Tidligere har jeg gået til Zumba, men for et par år siden blev jeg bekendt med Crossdance. Desværre var alle hold enten i den nordlige ende af Odense eller inde i midtbyen. Der var intet i den sydlige del af Odense eller omegn. Hvad gør man så? Jo, man bliver selv instruktør! Jeg tog uddannelsen i slutningen af oktober 2016 og havde i foråret 2017 hold i Årslev, Allerup samt et fælles hold i Stige. Kom og dans med mig til Crossdance: we don''''''''t sweat - we sparkle!
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Dorthe Kromann Larsen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Karen Arndal Jørgensen
Beskrivelse
Jeg er instruktør på seniordamerne, og jeg har gået til gymnastik siden jeg var barn. Jeg går nu på seniorholdet i SNIF. Jeg startede som frivillig, da jeg kom til Sdr. Nærå i 1961. Det er dejligt at komme til gymnastik til en flok glade og aktive gymnaster.
Se hele beskrivelsen
Kim Haugaard
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Lisa Svelmøe
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Liv Villesen
Beskrivelse
51439333
Hej, mit navn er Liv, jeg er 18 år gammel og instruktør på Rytme og Dans 2. 
Se hele beskrivelsen
Maria Ringmann Christensen
Beskrivelse
Jeg startede som frivillig i ÅSG, da jeg lige var flyttet til byen i 2010. En af forældrene fra min søns klasse hørte, at jeg er fysioterapeut og spurgte, om jeg ikke kunne tænke mig at blive instruktør i ÅSG - og JO, det ville jeg gerne :-). Jeg startede derfor op med stabilitetstræning med STOR bold og elastikker i 4 år, derefter holdt jeg et års pause. Nu er jeg nyudklækket Yoga-instruktør, godt i gang med mit første hold - og jeg elsker det!
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Marianne Gaarde Hansen
Beskrivelse

Jeg er instruktør på Qigong-holdet på Husmandsstedet. Jeg blev uddannet instruktør i 2016 ved Vibeke Fraling Qigong Academy og har undervist og videreuddannet mig lige siden. Jeg er netop her i september 2020 blevet certificeret instruktør efter de nyeste standarder.

Jeg har dyrket qigong siden 2013 og har derudover dyrket gymnastik, yoga, aerobics m.m. i mange år.

Det er utrolig givende at være instruktør, da Qigong blandt andet afhjælper stress, spændinger og fysiske skavanker hos deltagerne. At se deltagerne slappe helt af, være i deres eget flow og gå afslappede hjem – det gør mig rigtig glad indeni.


Se hele beskrivelsen
Vis hold
Martin Bodenhoff
Beskrivelse
Jeg hedder Martin Bodenhoff, 38 år og bor i Årslev sammen med min kone Anne og vores to børn Ella og Alba. Jeg er modtager/redskabschef på Micro Spring, hvor jeg har været med siden sæsson 2017/2018. Jeg synes det var spændende, og derfor er jeg klar til en sæson mere samme med Anders.
Se hele beskrivelsen
Mathilde Stidsen
Beskrivelse
Jeg hedder Mathilde og jeg er 15 år gammel og går i 9. klasse på Sdr. Nærå Friskole.
Jeg har gået til gymnastik siden jeg var 3-4 år gammel, og jeg går stadig til gymnastik.
I 2016 startede jeg som hjælpeinstruktør på Spilopperne, og nu er jeg instruktør på Søde Rytmepiger. 
Se hele beskrivelsen
Nanna Sofie Sikora
Beskrivelse
Hej, mit navn er Nanna, og jeg er født i marts 1999. Jeg er født og opvokset i Årslev, men er efter min gymnasietid på Midtfyns Gymnasium flyttet i lejlighed i Odense.

Jeg har altid været glad for gymnastikken, da det er mit rette element. Jeg har hele mit liv selv gået til gymnastik, og har derudover været (hjælpe)instruktør i foreningen siden sæsonen 11/12.
Derfor er der vist heller ingen tvivl om, at jeg slet ikke kan vente med at dele ud af min egen glæde ved gymnastikken, og være med til at udvikle en masse skønne gymnaster endnu en sæson.

Sammen med Cecilie har jeg i år ÅSG Junior Piger. Vi har været et team siden 2017, og sammen har vi formået at blive indstillet til “Årets Ungepris” fra Fyens.dk 2019, fordi vi på vores hold, altid stræber efter, at det sociale fylder mest, og er hele fundamentet for gymnastikken og udvikling.
Gymnastikken betyder enormt meget for mig, og jeg bruger meget tid på den. Derfor valgte Cecilie og jeg også i efteråret 18 at tage uddannelsen “Uddannelse i Rytmisk Gymnastik 1” gennem DGI.
Dette har bidraget til at give os en god viden, som vi kan bruge til vores træninger med pigerne, da uddannelsen vedrører bevægelseslære, skadeforebyggende undervisning, rytmisk grundgymnastik samt meget mere.
Desuden har jeg også en lederuddannelse fra Ollerup Gymnastik Højskole, hvor jeg var elev på rytmelinjen i foråret 19.
Se hele beskrivelsen
Rikke Christiansen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Sanne Nicoline Yndgaard
Beskrivelse
Jeg har altid haft en stor passion for gymnastik, og har selv gået til det siden jeg var 3 år gammel. I 2014 startede jeg som hjælpeinstruktør i ÅSG, da jeg gerne ville arbejde med børn og bruge gymnastikken som en del af mit arbejde. Da jeg startede som hjælpeinstruktør i foreningen, fandt jeg hurtigt ud af, at det var noget som jeg gerne ville fortsætte med i mange år. Igennem mine tre år som hjælpetræner har jeg bådet været på rytmehold og springhold. Efter 3 sæsoner som hjælpeinstruktør, valgte jeg at tage det næste skridt inden for instruktørverdenen og er nu instruktør på forældre/barn holdet.
Se hele beskrivelsen
Silvia Nielsen
Beskrivelse
Jeg hedder Silvia Harder Nielsen og er fra 1995. Jeg er netop flyttet til Sdr. Nærå med min kæreste Jacob og vores lille hund. Til daglig arbejder jeg på kontor i Odense. Jeg er tidligere gymnast og har altid elsket alt med spring og rytme, så jeg glæder mig til at skulle arbejde sammen med børn og unge.
Se hele beskrivelsen
Tina Ørbæk
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Tina Lillelund Magaard
Beskrivelse

Jeg er opvokset i Årslev og har været tilknyttet foreningen lige så længe jeg kan huske. Enten som gymnast fra jeg var lille pige og senere som både voksen gymnast og som træner for juniorpiger og ynglingepiger. Nu er jeg træner for Die Frauen, som er et skønt hold at være træner for, da der bare er så meget spas, energi og humor på det hold. I min sparsomme fritid går jeg selv på et stort damehold som laver opvisningsgymnastik. Ud over det at holde sin krop i form og fokusere på bevægelse, koordination og indlevelse til musik, elsker jeg bare det at lave serier og få musik og bevægelse til at gå op i en højere enhed og senere se holdet på gulvet i ens tøj. Det er altid højdepunktet på sæsonen.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Trine Holm Andersen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Jørgen Jensen
Beskrivelse
Jeg hedder Jørgen, og jeg har gennem en årrække været instruktør på Motionsherrerne 
Se hele beskrivelsen
Karoline Pedersen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Hjælpetræner
Astrid Morthorst Bang
Beskrivelse
Jeg hedder Astrid og er 12 år. Jeg kan godt lide at lave gymnastik og være sammen med børn, så derfor glæder jeg mig til at være hjælpetræner på Spilopperne i år.
Se hele beskrivelsen
Frederikke Vedsted Nicolajsen
Beskrivelse
Jeg hedder Frederikke, jeg er 12 år gammel og hjælpeinstruktør på Micro Spring. Jeg har selv gået til gymnastik, siden jeg var 2 år gammel. 
Se hele beskrivelsen
Gry Tandrup
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Laura Stenderup
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Laura Freltoft Stenderup
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Lea B. Augustinus
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Mette Rosenkrans Andersen
Beskrivelse
Jeg hedder Mette og er 36 år. Jeg er træner på Microspring 1. Jeg flyttede til Årslev i 2018 sammen med min mand og vores tilsammen 4 børn. Jeg har været gymnastikinstruktør i Skt. Klemens i 4 år, og starter nu på 2. år her i Årslev. Mine piger har gået til gymnastik, siden de var helt små, og er nogle dygtige spring gymnaster - og derfor fik jeg en stor interesse for at gå ind i gymnastikkens verden. Jeg selv har dyrket atletik på et meget højt plan, men nu bliver det til hyggefodbold med old girls holdet her i Årslev. Til daglig arbejder jeg på et bosted. Jeg glæder mig til at se, at ungerne udvikler sig endnu mere her i den nye sæson.
Se hele beskrivelsen
Pernille Nonnegaard
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Signe Andersen
Beskrivelse
21490402
Se hele beskrivelsen
Silje Larsson
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Sophie Nordal Haufer Munch
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Tilde Christensen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen

Nyheder

Loading