Instruktør
Anders Elkær Jensen
Beskrivelse

Jeg hedder Anders Elkær Jensen (f.1986) og bor i Årslev sammen med min kæreste Mette og vores to børn Freja (f.2011) og Mads (f.2014). Til daglig arbejder jeg som læge og er i gang med min speciallægeuddannelse som alment praktiserende læge.

Jeg er uddannet gymnastikinstruktør fra 2005 gennem DGIs uddannelsesprogram og har trænet forskellige hold i aldrene 6-30 år. Jeg startede min trænerkarriere i Årslev Sdr. Nærå Gymnastikforening og fik senere hold i både Bolbrogymnasterne og Bellinge Gymnasterne. Jeg har trænet både konkurrencehold og opvisningshold, men den største glæde er for mig at træne opvisningshold.
 
Sæsonen 2019/20 bliver min 3. sæson på MicroSpring og det bliver fedt J. Det giver kæmpe glæde at se lyset i børns øjne når de lærer noget nyt eller kører fejlfrit gennem noget, de har arbejdet længe med. I mine timer får gymnasterne ris når de ikke gør som de skal, de får undervisning når de kæmper og prøver og de får ros, hver eneste gang de lykkes med selv de små ting, for når dagen er slut og vi alle skal i seng, så skal det have været sjovt at være til gymnastik…
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Anne Theil Nielsen
Beskrivelse
Jeg hedder Anne og er 16 år gammel. Jeg skal i sæson 2018-2019 være instruktør på Mini Junior Rytme. Jeg har hele mit liv gået til gymnastik, og har altid været helt vild med det. Derfor valgte jeg også at tage et år på Bernstorffsminde Efterskole - årgang 17/18. Jeg har både danset og lavet en masse gymnastik på efterskolen. Jeg elsker at bevæge mig og bruge min krop, og jeg glæder mig meget til at lære fra mig på Mini Junior Rytme. 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Camilla Kongstad
Beskrivelse
Jeg har den store fornøjelse at være instruktør på Spilopperne. Jeg læser til pædagog på UCL i Odense, hvilket altid har været min store drøm. Jeg har gået til gymnastik, siden jeg var en lille pige, og jeg er aldrig stoppet med at elske det. Jeg startede som frivillig i ÅSG, da jeg var 13 år gammel, og min rolle i foreningen har været med til at udvikle mig til den person, jeg er i dag. Jeg har fundet mit kald. Hver gang jeg kommer til træning, bliver jeg mødt af nogle søde, rare, smilende børn, som glæder sig til at lave gymnastik. Jeg glæder mig til mange gode stunder med børnene.
 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Cecilie Ørbæk Hviid
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Dorte Kærby
Beskrivelse
Jeg hedder Dorte Kærby, og er en kvinde i min bedste alder. Jeg har altid holdt meget af at danse. Tidligere har jeg gået til Zumba, men for et par år siden blev jeg bekendt med Crossdance. Desværre var alle hold enten i den nordlige ende af Odense eller inde i midtbyen. Der var intet i den sydlige del af Odense eller omegn. Hvad gør man så? Jo, man bliver selv instruktør! Jeg tog uddannelsen i slutningen af oktober 2016 og havde i foråret 2017 hold i Årslev, Allerup samt et fælles hold i Stige. Kom og dans med mig til Crossdance: we don''''''''t sweat - we sparkle!
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Emma Hindsgavl
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Henriette Christensen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Karen Arndal Jørgensen
Beskrivelse
Jeg er instruktør på seniordamerne, og jeg har gået til gymnastik siden jeg var barn. Jeg går nu på seniorholdet i SNIF. Jeg startede som frivillig, da jeg kom til Sdr. Nærå i 1961. Det er dejligt at komme til gymnastik til en flok glade og aktive gymnaster.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Maria Ringmann Christensen
Beskrivelse
Jeg startede som frivillig i ÅSG, da jeg lige var flyttet til byen i 2010. En af forældrene fra min søns klasse hørte, at jeg er fysioterapeut og spurgte, om jeg ikke kunne tænke mig at blive instruktør i ÅSG - og JO, det ville jeg gerne :-). Jeg startede derfor op med stabilitetstræning med STOR bold og elastikker i 4 år, derefter holdt jeg et års pause. Nu er jeg nyudklækket Yoga-instruktør, godt i gang med mit første hold - og jeg elsker det!
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Marianne Gaarde Hansen
Beskrivelse

Jeg er instruktør på Qigong-holdet på Husmandsstedet. Jeg er uddannet instruktør tilbage i 2016, og har undervist og videreuddannet mig lige siden.

Jeg har dyrket qigong i syv år + jeg har dyrket gymnastik, yoga, aerobics, zumba, cross dance og løb i mange år.
 
Det er utrolig givende at være instruktør, da Qigong blandt andet afhjælper stress, spændinger og fysiske skavanker hos deltagerne. At se deltagerne slappe helt af, være i deres eget flow og gå afslappede hjem – det gør mig rigtig glad indeni. 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Mathilde Stidsen
Beskrivelse
Jeg hedder Mathilde og jeg er 15 år gammel og går i 9. klasse på Sdr. Nærå Friskole.
Jeg har gået til gymnastik siden jeg var 3-4 år gammel, og jeg går stadig til gymnastik.
I 2016 startede jeg som hjælpeinstruktør på Spilopperne, og nu er jeg instruktør på Søde Rytmepiger. 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Nanna Sofie Sikora
Beskrivelse
Jeg hedder Nanna. Jeg har gået til gymnastik siden jeg var helt lille, men de seneste mange år, har det været rytmedelen af gymnastikken, der har tiltalt mig mest. Derfor er det enormt fedt at have fået æren af at have Junior Rytme. Jeg har været hjælpeinstruktør og instruktør på diverse hold i foreningen i godt 7 år nu, og i år gælder det så Junior Rytme. Jeg glæder mig til at være med til at udvikle og udfordre de seje piger på Junior og forhåbentlig dele ud af min egen glæde ved gymnastikken. Jeg ser i hvert fald frem til en fed sæson! 
 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Pia brynning Holm
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Rikke Christiansen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Sanne Nicoline Yndgaard
Beskrivelse
Jeg har altid haft en stor passion for gymnastik, og har selv gået til det siden jeg var 3 år gammel. I 2014 startede jeg som hjælpeinstruktør i ÅSG, da jeg gerne ville arbejde med børn og bruge gymnastikken som en del af mit arbejde. Da jeg startede som hjælpeinstruktør i foreningen, fandt jeg hurtigt ud af, at det var noget som jeg gerne ville fortsætte med i mange år. Igennem mine tre år som hjælpetræner har jeg bådet været på rytmehold og springhold. Efter 3 sæsoner som hjælpeinstruktør, valgte jeg at tage det næste skridt inden for instruktørverdenen og er nu instruktør på forældre/barn holdet.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Sofie Søsted Andersen
Beskrivelse

Jeg hedder Sofie Søsted Andersen. Jeg er 16 år gammel og går i 1g på Tietgen Handelsgymnasium. Jeg startede som frivillig i 2014. Mit første år i foreningen var jeg hjælpetræner på Seje Springsild. Sidste sæson fornøjelsen af at blive instruktør på Søde Rytmepiger. Jeg har i mine år som hjælpetræner/instruktør taget 3 kurser – Hjælpetræner kursus 1, hjælpetræner kursus 2 og ”Unge i front”. Jeg brænder selv utroligt meget for gymnastikken, og jeg er super glad for at have fået muligheden for at være træner på Mini Junior Rytme. Jeg synes, det er super sjovt at se pigerenes fremskridt og hjælpe dem til at blive endnu bedre.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Søren Kjær
Beskrivelse
Jeg er instruktør på Mini Mix, hvor jeg primært står for springtræningen. Jeg kommer fra en familie, hvor vi alle altid har lavet gymnastik, men jeg blev desværre skadet, da jeg var 20 år. Siden har jeg ”kun” været instruktør, og jeg har samlet været instruktør i godt 15 år, heraf 10 år i ÅSG.

Da jeg selv måtte opgive at lave gymnastik på grund af en skade, går jeg meget op i sikkerheden i forbindelse med spring. Det er vigtigt for mig, at alle, der vil lære noget, kan være med til træningerne, og at alle behandler hinanden godt til træningerne.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Tina Lillelund Magaard
Beskrivelse

Jeg er opvokset i Årslev og har været tilknyttet foreningen lige så længe jeg kan huske. Enten som gymnast fra jeg var lille pige og senere som både voksen gymnast og som træner for juniorpiger og ynglingepiger. Nu er jeg træner for Die Frauen, som er et skønt hold at være træner for, da der bare er så meget spas, energi og humor på det hold. I min sparsomme fritid går jeg selv på et stort damehold som laver opvisningsgymnastik. Ud over det at holde sin krop i form og fokusere på bevægelse, koordination og indlevelse til musik, elsker jeg bare det at lave serier og få musik og bevægelse til at gå op i en højere enhed og senere se holdet på gulvet i ens tøj. Det er altid højdepunktet på sæsonen.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Heidi Pedersen
Beskrivelse
Jeg er født og opvokset i Årslev, men de sidste 15 år har jeg boet i Skellerup. Jeg har været aktiv gymnast i ca. 38 år. I de sidste 31 år har jeg været instruktør. Jeg startede som hjælpeinstruktør på puslingeholdet tilbage i 1985/86 og jeg har siden været instruktør for diverse børne-, rytme- og juniorhold og også unge piger. I 2010 startede jeg med at have forældre/barn-hold igen, og de sidste par år har jeg været instruktør på Krudtuglerne.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Jørgen Jensen
Beskrivelse
Jeg hedder Jørgen, og jeg har gennem en årrække været instruktør på Motionsherrerne 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Hjælpetræner
Alberte Hindsgavl
Beskrivelse
Jeg hedder Alberte Hindsgavl, og jeg er hjælpeinstruktør på Spilopperne. Jeg kan godt lide at lave gymnastik, og jeg har gået til det siden jeg var helt lille. Jeg er særligt glad for springgymnastik og dyrker det flere gange om ugen. Jeg er hjælpeinstruktør, fordi jeg synes det er sjovt at hjælpe andre med at lave gymnastik. Jeg bliver i godt humør, når jeg er sammen med børn, og jeg glæder mig til at lære jeres børn at kende.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Astrid Morthorst Bang
Beskrivelse
Jeg hedder Astrid og er 12 år. Jeg kan godt lide at lave gymnastik og være sammen med børn, så derfor glæder jeg mig til at være hjælpetræner på Spilopperne i år.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Camilla Rheinlænder
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Caspar Ronneby
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Cecilie Dam
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Clara Mouritzen
Beskrivelse
Jeg hedder Clara, og jeg er 12 år gammel. Sæson 2018-2019 er mit første år, hvor jeg skal være hjælpeinstruktør på Krudtuglerne, men har selv gået i ÅSG i mange år. Jeg bor her i byen og går på Broskolen afd. Bøgehøj.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Frederikke Klindt
Beskrivelse
Jeg hedder Frederikke Klindt, og jeg går på Sdr. Nærå Friskole. Jeg har gået til gymnastik i tre år og i år skal jeg være hjælpetræner på Spilopperne. 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Frederikke Vedsted Nicolajsen
Beskrivelse
Jeg hedder Frederikke, jeg er 12 år gammel og hjælpeinstruktør på Micro Spring. Jeg har selv gået til gymnastik, siden jeg var 2 år gammel. 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Frida Bennetzen
Beskrivelse
Mit navn er Frida, jeg er 13 år gammel og går i 7. klasse på Broskolen. Jeg går selv til gymnastik på Junior Rytme i ÅSG og på DGI Fyns Juniorhold. Jeg elsker små børn, og da jeg selv er gymnast, synes jeg, det kunne være sjovt at blive hjælpeinstruktør.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Ida Mørkholm Jakobsen
Beskrivelse
Hejsa
Mit navn er Ida, og jeg går på Ferritslev Friskole.
I min fritid passer jeg børn, og går til gymnastik.
Aller første gang jeg var til gymnastik, var jeg 3 år gammel, og lige siden da, har gået til det. Det, jeg aller bedst kan lide at lave, er rytmisk gymnastik. I år er jeg hjælpeinstruktør på Show & Funk Dance, og det er min tredje sæson, jeg er det. Udover at være instruktør i Årslev, har jeg også været instruktør på Børnehaveholdet i Søllinge, og det har jeg hygget mig meget med. Jeg håber, vi ses i den kommende sæson.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Laura Freltoft Stenderup
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Lucas Yndgaard
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Lærke brynning Holm
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Maja Ellegaard Kristensen
Beskrivelse
Jeg hedder Maja og jeg er 13 år gammel. Jeg er hjælpeinstruktør på Krudtuglerne, og sæson 2018-2019 er min første som hjælpetræner. Jeg går selv til gymnastik her i Årslev, og det har jeg gjort i rigtig mange år. Jeg bor her i byen og går på Sønder Nærå Friskole.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Martin Bodenhoff
Beskrivelse
Jeg hedder Martin Bodenhoff, 38 år og bor i Årslev sammen med min kone Anne og vores to børn Ella og Alba. Jeg er modtager/redskabschef på Micro Spring, hvor jeg har været med siden sæssonne 2017/2018. Jeg synes det var spændende, og derfor er jeg klar til en sæson mere samme med Anders.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Mette Rosenkrans Andersen
Beskrivelse
Jeg hedder Mette og er 36 år. Jeg er træner på Microspring 1. Jeg flyttede til Årslev i 2018 sammen med min mand og vores tilsammen 4 børn. Jeg har været gymnastikinstruktør i Skt. Klemens i 4 år, og starter nu på 2. år her i Årslev. Mine piger har gået til gymnastik, siden de var helt små, og er nogle dygtige spring gymnaster - og derfor fik jeg en stor interesse for at gå ind i gymnastikkens verden. Jeg selv har dyrket atletik på et meget højt plan, men nu bliver det til hyggefodbold med old girls holdet her i Årslev. Til daglig arbejder jeg på et bosted. Jeg glæder mig til at se, at ungerne udvikler sig endnu mere her i den nye sæson.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Ninna Juhl Thomsen
Beskrivelse
Jeg hedder Ninna, og jeg har som barn og ung dyrket rigtig meget gymnastik. Jeg elsker sporten!
Jeg bor i Sdr. Nærå sammen med min mand og 2 børn, og så arbejder jeg som kundeservicechef hos Kansas.
2018/2019 er min første som instruktør - og jeg glæder mig helt vildt.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Pernille Nonnegaard
Beskrivelse
Jeg hedder Pernille, er 13 år gammel og er hjælpeinstruktør på Micro Spring. Jeg har selv gået til gymnastik i mange år.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Rikke Lindgaard Pedersen
Beskrivelse
Jeg hedder Rikke Pedersen, og jeg er 13 år gammel. Jeg går på Broskolen afd. Bøgehøj. Jeg er hjælpetræner på Spilopperne.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Silvia Nielsen
Beskrivelse
Jeg hedder Silvia Harder Nielsen og er fra 1995. Jeg er netop flyttet til Sdr. Nærå med min kæreste Jacob og vores lille hund. Til daglig arbejder jeg på kontor i Odense. I år skal skal jeg hjælpe på Mini Mix. Jeg er tidligere gymnast og har altid elsket alt med spring og rytme, så jeg glæder mig til at skulle arbejde sammen med børn og unge.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Søren Bidstrup nielsen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold