Formand
Marie Morthorst Bang
Præsentation
Jeg har siddet i bestyrelsen i ÅSG siden 2016 og i efteråret 2019 overtog jeg formandsposten. Jeg er desuden kontaktperson for Rytme & Dans 2 og ÅSG Junior Piger.
 
For mig er det tydeligt, at ÅSG er med til at samle lokalsamfundet, og derfor vil jeg gerne bidrage til, at ÅSG også fremover er en attraktiv forening for børn og voksne i Årslev og omegn. 
 
Jeg stammer fra Vestfyn, og efter 10 år i Odense flyttede jeg i 2013 til Årslev. Gymnastik har fyldt en stor del af mit liv – både som instruktør og som aktiv gymnast. Efter et par års pause var Die Frauen årsagen til, at jeg kom i gang med gymnastikken igen, og det er jeg meget glad for. Gymnastik er mit rette element, da jeg godt kan lide at bevæge mig til musik, bruge hjernecellerne på en anden måde end i hverdagen - og da gymnastikken også har har et socialt aspekt.
Se hele beskrivelsen
Næstformand
Anja Korff
Præsentation
I sæson 20-21 er jeg kontaktperson på Spilopperne og Crossdance. Jeg har været i bestyrelsen siden 2018.
Se hele beskrivelsen
Kasserer
Trine Yndgaard
Præsentation
I sæson 20-21 er jeg kontaktperson på Qigong og Yoga.
I oktober 2016 trådte jeg ind i ÅSGs bestyrelse. Som kasserer i ÅSG har jeg ansvar for økonomien i foreningen. Jeg holder overblikket over ind- og udbetalinger, bogføring og hvis der er spørgsmål af økonomisk karakter.

Jeg er født og opvokset i Årslev, og jeg har selv været gymnast i foreningen som barn. Jeg har været fraflyttet byen i flere år, men nu har jeg trukket min familie med tilbage. Jeg kom i bestyrelsen ved lidt af et tilfælde. Min søster, som er hjælpetræner i foreningen, sagde "De mangler en kasserer - det er da lige dig!".
Se hele beskrivelsen
Sekretær
Dorthe Nonnegaard
Præsentation
I sæson 20-21 er jeg kontaktperson på Seniordamer og Mixspring 1 og 2. Jeg har siddet i bestyrelsen siden 2019.
Se hele beskrivelsen
Bestyrelsesmedlem
Charlotte Olsen
Præsentation
Se hele beskrivelsen
Ulla Pagh
Præsentation
I sæson 20-21 er jeg kontaktperson på Krudtuglerne og på Forældre-Barn. Jeg har siddet i bestyrelsen siden 2019.
Se hele beskrivelsen
Heidi Pedersen
Præsentation

I sæson 20-21 er jeg kontaktperson på Rytme & Dans 1 og Die Frauen.

Jeg har været med i bestyrelsen siden 2010. Her er mine opgaver primært at tilmelde instruktørerne de kurser, de ønsker at komme på, booke underholdning til fastelavnsfesten og gevinster til lokalopvisningens lotteri. Jeg er også med til at planlægge vores gymnastiksommerskole, som jeg er tovholder på. Jeg tager desuden ud som vejleder for DGI i forskellige foreninger, hvor der er hold der ønsker vejledning. Det er både givende og meget spændende.
 
Se hele beskrivelsen

Nyheder

Loading