Formand
Helle Karmann
Præsentation
Jeg startede i bestyrelsen 2009 og blev fra 2011 valgt til formand.
Mine opgaver består i at "dagligdagen" i vores forening fungerer for både instruktører og gymnaster.
Programplanlægning, instruktørmøder og ÅSG forårsopvisning er opgaver som jeg bl.a. tager mig af.
Se hele beskrivelsen
Næstformand
Heidi Pedersen
Præsentation

Jeg har været med i bestyrelsen siden 2010. Her er mine opgaver primært at tilmelde instruktørerne de kurser, de ønsker at komme på, booke underholdning til fastelavnsfesten og gevinster til lokalopvisningens lotteri. Jeg er også med til at planlægge vores gymnastiksommerskole, som jeg er tovholder på. Derudover er jeg kontaktperson på Krudtuglerne, Spilopperne og Pilates.   

Jeg tager desuden ud som vejleder for DGI i forskellige foreninger, hvor der er hold der ønsker vejledning. Det er både givende og meget spændende.
 
Se hele beskrivelsen
Kasserer
Trine Yndgaard
Præsentation
I oktober 2016 trådte jeg ind i ÅSGs bestyrelse. Som kasserer i ÅSG har jeg ansvar for økonomien i foreningen. Jeg holder overblikket over ind- og udbetalinger, bogføring og hvis der er spørgsmål af økonomisk karakter.

Jeg er født og opvokset i Årslev, og jeg har selv været gymnast i foreningen som barn. Jeg har været fraflyttet byen i flere år, men nu har jeg trukket min familie med tilbage. Jeg kom i bestyrelsen ved lidt af et tilfælde. Min søster, som er hjælpetræner i foreningen, sagde "De mangler en kasserer - det er da lige dig!".
Se hele beskrivelsen
Sekretær
Anja Korff
Præsentation
Se hele beskrivelsen
Bestyrelsesmedlem
Marie Morthorst Bang
Præsentation
Jeg har sidde i bestyrelsen i ÅSG siden 2016. I ÅSG har jeg blandt andet ansvaret for hjemmesiden/Klubmodul, Facebook og for halbooking. Derudover er jeg kontaktperson for Mini Mix og Show & Funk-Dance.
 
For mig er det tydeligt, at ÅSG er med til at samle lokalsamfundet, og derfor vil jeg gerne bidrage til, at ÅSG også fremover er en attraktiv forening for børn og voksne i Årslev og omegn. 
 
Jeg stammer fra Vestfyn, og efter 10 år i Odense flyttede jeg i 2013 til Årslev. Gymnastik har fyldt en stor del af mit liv – både som instruktør og som aktiv gymnast. Efter et par års pause var Die Frauen årsagen til, at jeg kom i gang med gymnastikken igen, og det er jeg meget glad for. Gymnastik er mit rette element, da jeg godt kan lide at bevæge mig til musik, bruge hjernecellerne på en anden måde end i hverdagen - og da gymnastikken også har har et socialt aspekt.
Se hele beskrivelsen
Ole Kingo
Præsentation
Se hele beskrivelsen
Ulla Theil Nielsen
Præsentation
Se hele beskrivelsen