Info
Die Frauen - Mandag kl. 18.00-20.00

Smil - grin - sved - masser, masser, masser af gymnastik!

Dette hold er for dig, der godt kan lide at lave rytmisk gymnastik, dans, styrketræning og samtidig have det sjovt. I løbet af de to timer, kommer vi hele kroppen igennem og i opvarmningen laver vi både almindelig grundgymnastik, styrketræning og små rytmiske sammensætninger, som berører forskellige musik og bevægelsesgenrer.

Målet for sæsonen er, at få lært et fuldt opvisningsprogram, som vi kan vise ved forårets 3-4 opvisninger. Holdet er for ALLE, som har lyst til at lave rytmisk gymnastik, uanset om du er erfaren gymnast eller aldrig har lavet gymnastik, men fælles for os alle skal være, at vi har lyst til at arbejde benhårdt for at lære det, at vi elsker at bevæge os til musik og at vi alle har godt humør på imens.

Holdet spreder sig over en bred aldersgruppe med spredning i hvor erfarne/uerfarne gymnasterne er, men med en dejlig dynamik og festlig stemning, som lige præcis er kendetegnende for dette hold. Så har du lyst til at få sved på panden, udfordre din motorik og bevægelsesevne og ikke mindst få et godt grin - så er det her nok holdet for dig.

Vel mødt til jer alle - vi glæder os til at komme i gang med en ny sæson. Der må påregnes ekstraudgift til opvisningstøj og redskaber, lige som der også bliver et par ekstra træningsgange, som ligger på andre ugedage end mandag.

Tina L. Magaard, tlf. 29 78 15 85
Rikke Christiansen, tlf. 22 30 30 72

 
Kontaktperson fra bestyrelsen Heidi Pedersen, tlf. 23 83 19 72  
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Hallen, Midtfyns efterskole/Hallen

Nyheder

Loading