Info
MicroSpring (årgang 2010-2011) 2.-3. kl. - Mandag kl. 18.00-19.00 
 

MicroSpring er 2 springhold for både piger og drenge fra årgangene 2010, 2011, 2012 og 2013 (U7-U10). Alderen er ikke en absolut grænse, da vi også laver individuelle vurderinger for hvornår en gymnast er klar til flere udfordringer. Vi forsøger at skabe en sammenhæng fra MicroSpring 1 og videre til Mini Mix Spring således, at gymnasterne oplever en rød tråd i de færdigheder de undervises i.

 

Holdene er for alle, både nybegynderen og den øvede. Det vi sætter højest, er lysten til at være med og lysten til at lære. Vi har 3 grundregler som vi altid træner efter og de er i klart prioriteret rækkefølge:

  1. Sikkerhed, sikkerhed, sikkerhed – Vi hader skader og vi forebygger alt hvad vi kan.

  2. Det skal være sjovt at gå til gymnastik.

  3. Vi vil lære noget.

Når vi nærmer os opvisningerne vil vi også benytte os af at have alle gymnasterne samlet, men det giver vi besked om til den tid.

Microspring 2 (årgang 2010-2011, 2.-3.klasse) er målet at lave færdige enkeltspring. Sikkerhed er i fokus og ingen bliver presset til, eller får lov til, at afprøve spring de ikke er klar til. Vi arbejder stadig med grundspringene vejrmølle, rundat, salto, kraftspring og flik flak, men nu retter vi dem til så de også kan bruges til sammensatte spring. Målet er at gymnasterne er klar til at lære sammensatte spring når de kommer på ”Mini Mix Spring”.

 

På MicroSpring vil gymnasterne møde et hold af trænere der er sammensat af meget forskellige personer, både hvad angår alder og evner. Sådan er det og sådan skal det være, for ÅSG er også en forening hvor vi uddanner nye trænere og derfor er det vigtigt, at der i trænerteamet hele tiden er uerfarne trænere, der er under oplæring af de mere erfarne. Cheftræner er Anders Elkær Jensen, der har ansvaret for planlægning af sæsonen og de enkelte træninger.

 
Bemærk at prisen er inkl. opvisningstøj 

Anders Elkær Jensen, tlf. 29 82 87 18
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Gymnastiksal, Broskolen, afd. Bøgehøj/Gymnastiksal