Vil du være frivillig i ÅSG?

 
Der er flere forskellige måder at være frivillig på i ÅSG - enten som instruktør eller hjælpeinstruktør, som bestyrelsesmedlem – eller blot ved at gå til hånde i ny og næ. 

Vil du være frivillig i ÅSG? Så læs mere her.

Instruktør (over 18 år)


Vi mangler pt akut en voksen hjælpeinstruktør til Krudtuglerne for 5-6-årige drenge og piger, der er nødvendig for at få holdet op at stå. Vi forventer at holdet træner onsdag 16.30.-17.30. Kunne du tænke dig at høre mere, så skriv hurtigst muligt til formand@aasgf.dk 
 
Har du lyst til at være instruktør/hjælpeinstruktør - enten på et hold, der findes i forvejen – eller på et helt nyt, så send os gerne en e-mail, hvor du fortæller lidt om dig selv, din baggrund og hvad, du har lyst til at hjælpe med.

Instruktør (under 18 år)

 
Er du under 18 år, og går du med tanker om, at blive instruktør eller hjælpeinstruktør på et børnehold, så er du velkommen til at sende ÅSG en e-mail.

For at komme i betragtning som instruktør/hjælpeinstruktør i ÅSG, skal du være opmærksom på følgende:
  • Du skal minimum gå i 6. klasse
  • Vi vil gerne høre fra DIG – og ikke fra din mor og far ;-)
  • Det er en fordel, men ikke et krav, at du selv går til gymnastik – og selvfølgelig gerne i ÅSG
  • Noter gerne, hvis du ved, hvilke dage, du kan træne - og hvilken type hold, du har lyst til at hjælpe på
  • Vi forventer, at du prioriterer træningen hver uge, og at du deltager i opvisninger, instruktørmøder og evt. andre arrangementer i ÅSG

Bestyrelsesmedlem


Kunne du tænke dig, at komme helt ind i ÅSGs maskinrum, så er post som bestyrelsesmedlem lige noget for dig. Her kan du være med til at stå for dagligdagen i gymnastikforeningen - lægge sæsonprogram, planlægge og eksekvere gymnastikopvisning og gymnastikskole – og være med til at forme ÅSGs fremtid.

Bestyrelsen mødes ca. 6-7 gange om året. Ud over, at du her får mulighed for at sætte retning for ÅSG, så lover vi dig, at det bliver rigtig hyggeligt!

Næste valg til bestyrelsen er til den kommende generalforsamling i efteråret 2020 – men hvis du er interesseret, så send allerede en e-mail til os i dag.

Hjælp med stort og småt


For at være frivillig i ÅSG behøver man faktisk hverken love sig bort som instruktør eller bestyrelsesmedlem. For at få foreningen til at løbe rundt, har vi ofte brug for hjælp udefra – det kan f.eks. være hjælpe til at:

  • Flytte redskaber
  • Bage kage
  • Planlægge et arrangement
  • Opstilling af tribune til opvisning
  • Og meget mere

Du behøver ikke selv at være aktiv gymnast – eller have børn, der er det. Du skal bare have lyst til at gøre en forskel for ÅSG - selv en lille ting kan være en stor hjælp for os!

Sidder du med en god idé - eller må vi skrive dig på listen til vores “frivillighedsbank”, så send os en e-mail.

(Du kan til enhver tid blive slettet fra listen igen, hvis du ikke længere ønsker at få henvendelser fra ÅSG. Du kan læse mere om, hvordan vi opbevarer dine data i vores privatlivspolitik).
 
 
 

Nyheder

Loading