Die Frauen

Info
Die Frauen
Mandag kl. 18.30-20.00  HOLDET STARTER I UGE 35

 

Smil - grin - sved - masser, masser, masser af gymnastik!
Dette hold er for dig, der godt kan lide at lave rytmisk gymnastik, dans, styrketræning og samtidig have det sjovt. I løbet af hver træning, kommer vi hele kroppen igennem. Opvarmningen vil være sammensat af både almindelig grundgymnastik, styrketræning og små rytmiske sammensætninger, som berører forskellige musik og bevægelsesgenrer.
Målet for sæsonen er, at få lært et fuldt opvisningsprogram, som vi kan vise ved forårets 2-4 opvisninger. Holdet er for ALLE, som har lyst til at lave rytmisk gymnastik, uanset om du er erfaren gymnast eller er lidt rusten inden for rytmisk gymnastik. Fælles for os alle på holdet skal være, at vi har lyst til at arbejde benhårdt for at lære serierne, at vi elsker at bevæge os til musik og at vi alle har godt humør på imens.
Holdet spreder sig normalt over en bred aldersgruppe med stor spredning i hvor erfarne/uerfarne gymnasterne er, men med en dejlig dynamik og festlig stemning, som lige præcis er kendetegnende for dette hold. Så har du lyst til at få sved på panden, udfordre din motorik og bevægelsesevne og ikke mindst få et godt grin - så er det her nok holdet for dig.
Der må påregnes ekstraudgift til opvisningstøj og redskaber, lige som der også bliver et par ekstra træningsgange, som ligger på andre ugedage end mandag.
Vel mødt til jer alle – jeg glæder mig til at komme i gang med en ny sæson.

Der er max plads til 50 gymnaster! 

 

Tina L. Magaard, tlf. 29 78 15 85

 
Kontaktperson fra bestyrelsen Heidi Pedersen, tlf. 23 83 19 72  
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen
Vi takker vore sponsorer

Årslev Sdr. Nærå Gymnastikforening

Kirkevej 5, 5792 Årslev