Info
MicroSpring (årgang 2012-2013) 0.-1. kl. - Mandag kl. 16.45-17.45 
 

MicroSpring er 2 springhold for både piger og drenge fra årgangene 2010, 2011, 2012 og 2013 (U7-U10). Alderen er ikke en absolut grænse, da vi også laver individuelle vurderinger for hvornår en gymnast er klar til flere udfordringer. Vi forsøger at skabe en sammenhæng fra MicroSpring 1 og videre til Mini Mix Spring således, at gymnasterne oplever en rød tråd i de færdigheder de undervises i.

 

Holdene er for alle, både nybegynderen og den øvede. Det vi sætter højest, er lysten til at være med og lysten til at lære. Vi har 3 grundregler som vi altid træner efter og de er i klart prioriteret rækkefølge:

  1. Sikkerhed, sikkerhed, sikkerhed – Vi hader skader og vi forebygger alt hvad vi kan.

  2. Det skal være sjovt at gå til gymnastik.

  3. Vi vil lære noget.

Når vi nærmer os opvisningerne vil vi også benytte os af at have alle gymnasterne samlet, men det giver vi besked om til den tid.

MicroSpring 1 (årgang 2012-2013, 0.-1.klasse) vil gymnasterne blive undervist i grundfærdigheder til spring som vejrmølle, rundat (araberspring), salto, kraftspring og flikflak, og vi arbejder videre med grundmotorikken og de tekniske færdigheder. Her vil leg stadig være i fokus, og alle de kedelige motorik- og teknik-øvelser vil blive skjult i diverse lege og historier.

 

På MicroSpring vil gymnasterne møde et hold af trænere der er sammensat af meget forskellige personer, både hvad angår alder og evner. Sådan er det og sådan skal det være, for ÅSG er også en forening hvor vi uddanner nye trænere og derfor er det vigtigt, at der i trænerteamet hele tiden er uerfarne trænere, der er under oplæring af de mere erfarne. Cheftræner er Anders Elkær Jensen, der har ansvaret for planlægning af sæsonen og de enkelte træninger.

 
Bemærk at prisen er inkl. opvisningstøj 

Anders Elkær Jensen, tlf. 29 82 87 18
 
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Gymnastiksal, Broskolen, afd. Bøgehøj/Gymnastiksal