Velkommen til Årslev Sdr. Nærå Gymnastikforening 

Årslev Sdr Nærå Gymnastikforening tilbyder mange forskellige slags hold - lige meget om du er til svære spring, flotte serier eller afstressende Yoga eller Qigong.

Vi har hold for små og store, unge og ældre, begyndere og øvede gymnaster.

Bestyrelse og instruktører går de kommende måneder i gang med at planlægge sæson 2019-2020. Du kan se, hvordan den sidste sæson har været under holdbeskrivelser. Indtil den nye sæson starter, tilbyder vi gymnastikskole for børn i uge 27, sommeryoga om torsdagen samt en kombination af crossdance og zumba om søndagen. 
 

Gymnastikskole 2019

Skal dit barn have en aktiv og sjov start på sommerferien - så er det bare med at blive tilmeldt gymnastikskolen i Årslev 2019. Gymnastikskolen er for børn i alderen 5-11 år og finder sted onsdag til fredag i uge 27. Læs mere og tilmeld dig på DGIs hjemmeside.

 

Sommeryoga

I år kan du gå til sommeryoga i ÅSG ved instruktør Maria Ringmann - torsdage fra kl. 18.30 til 20.00 på Husmandsstedet. Du træner 10 gange for 375 kr. Start torsdag 4. april og slut torsdag 20. juni (der er ikke træning Skærtorsdag og Kristi Himmelfartsdag). Tilmeldingen starter den 25. marts kl. 00.00 via online tilmelding - som vanligt er det først til mølle.
 

Crossdance og Zumba 

Kom i forårs-danse-humør og få sparket søndagen igang med henholdsvis Zumba og Crossdance hver søndag fra 9.30 til 10.30 på Broskolen.
Vi lægger ud med Crossdance den 14. april 2019 og kører skiftevis frem til og med den 23. juni 2019 (der er dog ingen træning søndag 21. april)
Ingen tilmelding, bare mød op og gi' den gas. Prisen er 30 kr pr gang og betales via mobilepay. 
 
 
 
 
Gymnastikskole 2018 

Kontingent og dragtbetaling:

Udgifterne til opvisningstøj er lagt ind i kontingentet for børne- og ungdomshold. Du behøver derfor kun at logge ind og betale en enkelt gang.

Hvis du eller dit barn går på to hold, er der desuden halv pris på det billigste hold. Læs mere om kontingent og dragtbetaling.
 
 

Følg ÅSG på Facebook:

Få de seneste nyheder og et indblik i, hvad der sker i løbet af året i ÅSG.