Velkommen til Årslev Sdr. Nærå Gymnastikforening 

Årslev Sdr. Nærå Gymnastikforening tilbyder mange forskellige slags hold - lige meget om du er til svære spring, flotte serier eller afstressende Yoga eller Qigong. Vi har hold for små og store, unge og ældre, begyndere og øvede gymnaster.
 
OBS: Krudtuglerne er aflyst 2. september på grund af sygdom. Første træning bliver derfor torsdag 9. september! 

TILMELD DIG SÆSON 2020-2021 

Holdplanen for sæson 2020-2021 er nu klar. Klik på linket for at se holdplanenDen nye sæson begynder fra uge 36 og du kan læse mere om holdene og tilmelde dig online her. Bemærk, at nogle hold starter senere, og at der er begrænsning på en del af holdene på grund af Covid19. Du kan læse mere om opstart og max-antal under de enkelte hold. Læs mere om Covid19-forholdsreglerne.
***Vi oplever, at der er en del profiler, der er forsvundet. Har du problemer med at logge ind - og kan du ikke få tilsendt et nyt kodeord, så er det nok tilfældet. I så fald skal du oprette en ny profil.***

PRØVETRÆNINGER OG FYLDTE HOLD

Som udgangspunkt må du gerne komme og prøve et hold først - hvis der er plads! Da der begrænsning på flere af holdene, så kan vi ikke tilbyde prøvetræninger, hvis holdet allerede er fyldt op. Derfor gælder først til mølle. På de hold med bedre plads eller ikke så mange tilmeldte, er du selvfølgelig velkommen til at kigge forbi, inden du tilmelder dig.

 
 

 

Nyheder

Loading