Hjælp os med at finde instruktører

Vi er i fuld gang med at planlægge den kommende sæson i ÅSG. Sæsonprogrammet bliver offentliggjort så snart, det er på plads – vi åbner for tilmelding i midten af august inden sæsonen starter i uge 36.

Inden vi kan blive klar til den nye sæson, så har vi dog brug for din hjælp. Vi mangler instruktører til flere hold – måske du selv kan trække i træningstøjet, give en masse børn en skøn oplevelse og blive en del af et godt frivilligt fællesskab i ÅSG. Eller du kender du et familiemedlem, en nabo eller en kollega, der vil være en perfekt instruktør.


Det er altafgørende for at få holdene op at stå, at vi finder ekstra hænder.

Vi mangler instruktører til følgende hold:
  • Minispring 2.-4. klasse onsdag 17.45-19.15: 1 eller flere voksne instruktør gerne med springerfaring eller lyst til at lære at tage imod spring. Vi mangler også nogle unge hjælpetrænere 
  • Krudtuglerne 0.-1. klasse onsdag 16.30-17.30: 1 voksen instruktør, der også har lyst til at give sig i kast med grundarbejdet i spring.
  • Spilopperne 4-5 år - torsdag 16.45-17.45: Tina er instruktør på holdet sammen med en flok søde hjælpeinstruktører - men hun vil gerne have en voksen hjælper. 
  • Forældre-barn: Morten har meldt sig som instruktør, men han vil gerne have en at dele holdet med.




På springholdet og Krudtuglerne er det en fordel, hvis du har kendskab til spring, men det er ikke et krav. Vi sørger for relevante kurser, så du bliver klædt ordentligt på.

 


Vil du vide mere, har du et bud på en mulig instruktør eller lyder det som noget for dig – så kontakt os hurtigst muligt på formand@aasgf.dk
Vi takker vore sponsorer

Årslev Sdr. Nærå Gymnastikforening

Kirkevej 5, 5792 Årslev