Info
MicroSpring (årgang 2009-2011) 1.-3. kl. - Mandag kl. 17.30-19.30 
 
MicroSpring er et springhold for både piger og drenge fra årgangene 2009, 2010 og 2011 (U8-U10). Alderen er ikke en absolut grænse, da vi også laver individuelle vurderinger for hvornår en gymnast er klar til flere udfordringer. Vi forsøger at skabe en sammenhæng fra ”Krudtuglerne” og videre til ”Mini Mix Spring” således, at gymnasterne oplever en rød tråd i de færdigheder de undervises i.

Holdet er for alle, både nybegynderen og den rutinerede. Det vi sætter højest, er lysten til at være med og lysten til at lære. Gymnasterne vil blive undervist i grundfærdigheder til spring som salto, kraftspring og flikflak og vi arbejder videre med de spring de har lært på ”Krudtuglerne”. Sikkerhed er i fokus og ingen bliver presset til, eller får lov til, at afprøve spring de ikke er klar til.

På MicroSpring vil gymnasterne møde et hold af trænere der er sammensat af meget forskellige personer, både hvad angår alder og evner. Sådan er det og sådan skal det være, for ÅSG er også en forening hvor vi uddanner nye trænere og derfor er det vigtigt, at der i trænerteamet hele tiden er uerfarne trænere der er under oplæring af de mere erfarne. Cheftræner er Anders Elkær Jensen, der har ansvaret for planlægning af sæsonen og de enkelte træninger.

Vi afholder de første 3 træninger samlet, men planlægger at dele holdet i 2 derefter. Det kommer selvfølgelig an på hvor mange vi bliver, men ud fra erfaringerne fra sidste år vil gymnasterne få mere ud af at blive delt op i to grupper. Det betyder at 1.-2. klasse træner først og 2.-3. klasse lige bagefter med sluttid 19.30. Når vi nærmer os opvisningerne vil vi også benytte os af at have alle gymnasterne samlet, men det giver vi besked om til den tid

Vi glæder os til at tage imod en masse glade børn og til at lære dem en hel masse gymnastik.

Vær opmærksom på at tilmelding til MicroSpring først åbner efter de 3 prøvetræninger er afholdt.

 
Bemærk at prisen er inkl. opvisningstøj 

Anders Elkær Jensen, tlf. 29 82 87 18
 
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen