Info
Mini Mix fra 3. kl.  – Onsdag  kl. 17.45-19.30           
 
Har du gået til gymnastik tidligere, og har lyst til at lære endnu flere spring – eller er du ny gymnast, der har mod og lyst til at lære, så er Mini Mix holdet for dig.

Da det bare er sjovere at springe når man er stærk nok til at holde sin egen vægt på armene og spænde maven, vil vi ud over en masse sprlng lægge ekstra vægt på styrketræning. Vi har det mål, at alle gymnaster til jul kan stå på hænder selv, og at halvdelen af gymnasterne kan gå lidt på hænder inden sæsonen slutter.

Holdet er både for drenge og piger, og selv om der er plejer at være flest piger på holdet, så vil vi rigtig gerne have flere drenge, og træningerne bliver planlagt så de også er for drenge.

Ud over de normale træninger, vil der blive planlagt et par træninger i springcenter. Holdets instruktører er en blanding af erfarne og unge instruktører, men fælles for os alle er, at vi arbejder hårdt på at lave sjove og lærerige træninger med mange sikre spring.

Men for at det lykkes, er det vigtigt at alle gymnaster hører efter, hvad der bliver sagt, og opfører sig ordentligt over for hinanden. Det forventer vi at alle forældre støtter op om.

Vi forventer derudover, at I forældrene hjælper med små opgaver, når det bliver nødvendigt i løbet af sæsonen. Det kan f.eks. være at flytte redskaber før og efter vores lokalopvisning.

Bemærk prisen er inkl. opvisningstøj. 

Pia Brynning Holm, tlf. 22 24 05 67
Søren Kjær, tlf. 40 94 54 87

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen